Live betting

Live betting tilfører kampen mer spenning! Du kan nemlig satse penger på fotballkampen eller ishockeymatchen mens den pågår. Alle hendelser og resultater oppdateres fortløpende på nettet. Noen arrangementer strømmes også direkte, så du får med deg absolutt alt og beholder den optimale spenningen.

Gevinster

Så snart utfallet av arrangementet du har spilt på er klart, vil gevinsten utbetales til spillekontoen din. Du kan velge å bruke beløpet med én gang, om du ønsker å satse videre. Har du for eksempel plassert penger på at en spiller kommer til å skåre mål, vil utfallet være klart så snart den aktuelle spilleren har sparket ballen over mållinja, selv om det skulle skje bare to minutter ut i kampen. Alle utfall har en odds, og mulig gevinst er odds ganget med innsats. Satser du for eksempel 50 kroner, og det du spiller på har 2,50 i odds, vinner du 125 kroner.

Det er mange hendelser i en kamp som du kan tippe på. Blant annet kan du sette penger på om en spesifikk fotballspiller kommer til å skåre mål, eventuelt hvilken spiller som skårer det første målet. Ønsker du å sette deg inn i de ulike spillmarkedene, kan du lese Vedding på fotball her på våre nettsider.

Om du har en annen favorittsport, tilbyr de fleste betting-selskap et godt utvalg ved siden av fotball.

Hva gjør live betting så spennende?

I disse mobile tider, begynner også betting-markedet og bevege seg mer over fra datamaskin til smarttelefoner og nettbrett. Dette gjør oddsspill og live betting tilgjengelig for alle, til enhver tid.

Kombinasjonen av spenning, bra odds og kjappe resultater, er live betting i et nøtteskall. Eller Kinderegg, om du vil. Du har også muligheten til å veksle mellom ulike arrangement, fra en tenniskamp i England, via en ishockeykamp i Canada, til en cricketmatch i India.

I live betting kan du komme langt med et kaldt hode. Det å kunne avvente for å se an kampen, mens du holder et øye med oddsen. Så, plutselig slår du til. Oddsen vil nemlig variere underveis. Sett at et hjemmelag har 20 i odds for å vinne, og de ligger under med ett mål de siste spilleminuttene. Så skårer de mål, ja, kanskje også to før kampen er omme, og vinner! Oddsen har da fått god fart nedover. Var du dristig og satset på seier til hjemmelaget før de skåret det utliknende målet, er premieutbetalingen stor. En som satset på uavgjort i det stillingen var lik, får en dårligere utbetaling. Det opereres med spesielt høye odds i live betting, så av den grunn er det mulig å vinne høye premiepotter her.

Noen vil mene at ved å kunne følge kampen på “nært hold” (uten selv å være der) slik som i live betting, gjør det lettere å vinne. Du skal da være dyktig til å analysere for å dra nytte av denne fordelen, for mye er fremdeles basert på flaks.

Uansett kan vi anbefale live betting på det varmeste – både for spenningens skyld, og for gode vinnersjanser!